Elkerl005

Slema Natuursteen is hét adres voor bedrijven, particulieren en overige opdrachtgevers als het gaat om het aanbod en de verwerking van natuursteen. Onze meerwaarde ligt in meer dan alleen het leveren van een hoogwaardig product. Als specialist voor natuursteen zijn wij gestart in 2001 met toen al ruim 12 jaar aan ervaring. Wij bieden een hoge kwaliteit door ons state-of-the-art machinepark en de gedreven medewerkers.

Bij Slema Natuursteen mag u uitgaan van een no-nonsense aanpak en een flexibele werkwijze. Onze klanten zijn meer dan tevreden met onze werkzaamheden. Dit bereiken wij door een betrokken werkwijze, waarbij u centraal staat en profiteert van onze ervaring en toewijding.

Als leverancier van maatwerk in natuursteen en composiet zijn wij in staat om de meest uiteenlopende wensen te realiseren.

Naast een zeer hoge kwaliteit in het te leveren werk mag u van ons ook een zeer snelle levertijd verwachten. Voor de meest voorkomende kleuren hanteren wij een oplevertijd van maximaal 10 werkdagen.

Afspraak is afspraak bij Slema Natuursteen, ook voor eerlijk advies bent u bij ons aan het juiste adres. Mochten er naar uw idee toch punten van verbetering zijn na de oplevering, dan hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen.

Door het gebruik van moderne apparatuur dat bediend wordt door ervaren vakmensen en onze ervaring in de wereld van natuursteen en composiet, zijn wij in staat om u concurrerende prijzen te bieden.

Contact

Slema natuursteen

Van kuppenveldweg 9
5721 TB Asten

Tel: +31 493 670866
info@slemanatuursteen.nl